CENTRUL DE CALCULATOARE

02 February 2018

Firma Centrul de Calculatoare are sediul social în Reșița și a fost înființată în anul 2003 de cei doi asociați și prieteni Sergiu Crîșciu și Andrei Sîmboteanu. De la comercializarea de sisteme PC, componente, periferiferice și software, firma și-a lărgit continuu portofoliul de produse și servicii.

Astfel, în prezent, firma comercializează pe lângă produsele IT care au consacrat-o, televizoare, telefoane mobile, accesorii și electrocasnice. Deși tehnologia IT va rămâne întotdeauna adânc înrădăcinată în ”ADN-ul” firmei, lucrăm la transformarea companiei într-o platformă de vânzare a unei palete cât mai largi de produse asociate conceptului SMART HOME & LIVING.

În cei peste 14 ani de experiență, ne-am asumat activ responsabilitățile sociale ce ne revin. Principalele noastre obiective sunt acelea de a facilita accesul concetățenilor noștri la tehnologie și de a contribui, prin tot ceea ce facem, la creșterea calității vieții și bunăstării comunității din care facem parte.

Prin încheierea de parteneriate cu lideri mondiali in domeniu, dintre care amintim : ASUS, HP, Toshiba, Microsoft, Acer, Intel, Dell, Fujitsu, Bitdefender, etc, am crescut în permanență standardele de performanță atât ale activității de comerț cât și ale celei de service IT.

Încercăm continuu să înțelegem cât mai bine nevoile tuturor clienților noștri și să le oferim soluții relevante personal, optime atât ca preț, cât și din punct de vedere tehnologic. Pentru noi ”business is personal,” ceea ce înseamnă că suntem profund preocupați de relevanța personală a interacțiunilor pe care le avem cu toate grupurile de interes: clienți, furnizori, membri ai comunității.

Centrul de Service IT, magazinul online www.centrul.com și magazinele fizice deschise în Reșița, Caransebeș și Lugoj urmăresc satisfacerea nevoilor clienţilor din județele Caraș-Severin și Timiș, iar magazinul online www.it-fashion.ro se adresează clienților de pe întreg cuprinsul țării.

Vă invităm să ne vizitați în oricare din punctele de lucru de mai jos, pentru a explora împreună minunata lume a tehnologiei:

© 2021 NOD Academy