ASK4IT

26 November 2015

ask4IT și-a câștigat o certă reputație între firmele de echipamente și soluții IT&C din România, reușind deopotrivă să impulsioneze dezvoltarea pieței de profil și să-i satisfacă exigențele. Orientarea constantă spre client și calitate a reprezentat vectorul unei evoluții dinamice. Rețeaua partenerilor din București, Brașov și din țară, colaborarea cu furnizori de prestigiu, gama diversificată de produse, flexibilitatea și complexitatea soluțiilor oferite constituie o prestigioasă carte de vizită, care a propulsat ask4IT în topul firmelor din domeniu.

Numele ask4IT este asociat cu tehnologie avansată, calitate sigură și parteneriate puternice cu cei mai importanți producători de echipamente IT și de birou, distribuind o gamă largă de produse IT&C și integrând soluții IT și echipamente de birou în segmentele Large Accounts și Medium Business

Gestionăm întregul ciclu de servicii IT: de la concept, faza de proiectare, implementare, configurare, punere în funcțiune, administrare și asistență tehnică. Suntem specializați în primul rând pe tehnologii de infrastructuri bazate pe Microsoft, iar certificările tehnice pe care le deținem acoperă gestionarea serverelor “On-Premise” și în Cloud, arhitectură de rețea, proiectare, implementare și administrare, gestionare de proiecte și servicii. Personalul nostru tehnic deține cel putin o certificare în domeniul în care acționează.

În ceea ce privește clienții care folosesc tehnologii proprietare sau atipice, suntem flexibili în dobândirea competențelor specifice necesare. Apreciem inteligența și abilitățile tehnice. De la licențiati cu certificări tehnice excelente și până la doctoranzi formați în străinatate, totul pentru a fi siguri că putem rezolva orice problemă a clienților. Sau vă putem oferi niște sfaturi. Avem dezvoltatori de software și arhitecți tehnici foarte buni.

Este posibil să întâmpinați o provocare tehnică, sau să încercați să simplificați operațiunile pentru a reduce costurile. Indiferent de situație, noi suntem aici pentru a ajuta. Poate părea foarte complicat pentru dumneavoastră, dar nu și pentru noi. 

Misiunea noastră?

Inovare: punem în practică cele mai progresiste idei și tehnologii, care vor asigura urmatoarea generație de comerț.
Leadership: oferim o soluție flexibilă și măsurabilă care asigură creșterea afacerii partenerilor.
Parteneriat: ne angajăm împreună cu companiile pentru a oferi experiențe excepționale în vânzările on-line și off-line.
Siguranță: oferim o platformă robustă, unde utilizatorii din toate categoriile au de câștigat.
Mobilitate: permitem oamenilor să intre în contact cu lucrurile care le trebuiesc și care le plac, oricând și de oriunde.

Ne găsiți la showroom-ul nostru din Brașov, Blvd. Griviței, nr. 77-83, clădirea ONIX, parter.Ne puteți contacta la telefon +4 0268.415.559, fax +4 0368.401.817 sau email: sales@ask4it.ro

© 2021 NOD Academy