Solutii de promovare si afisare continut

Ospitalitate SMART de la Samsung

17 September 2020

Ce-ți dorești în primul rând atunci când pleci în concediu? Să te relaxezi, să uiți de griji și să te simți răsfățat. Industria ospitalității a înțeles aceste dorințe și din ce în ce mai multe unități hoteliere și de cazare oferă experiențe personalizate turiștilor ce le calcă pragul pentru a-i fideliza sau pentru a-i convinge să-și prelungească sejurul și poate, cel mai important, să revină cu prima ocazie.

Cel mai așteptat moment de turist este să-și ia în primire camera, să vadă locul în care se va odihni și relaxa pe toată perioada șederii în hotel. Televizorul este centrul experienței de divertisment în cameră, servind drept centru de design și media al camerei de hotel. Fiind primul element pe care oaspeții îl văd când intră în cameră, acesta are un impact semnificativ asupra impresiei generale lăsate de o unitate de cazare.

Hotel TV-urile de la Samsung au fost special dezvoltate pentru a oferi oaspeților un sejur confortabil și pot stârni uimirea și admirația turiștilor moderni, care apreciază tehnologia din cameră drept o parte importantă a serviciilor generale de cameră.

Oferiți servicii interactive premium pentru oaspeți prin ecranele Hospitality Display de la Samsung

Pe măsură ce oaspeții solicită acces la o gamă tot mai largă de opțiuni de divertisment ca parte a experienței de sejur, hotelurile contemporane pot beneficia de ecranele de ultimă generație pentru a oferi aceste servicii diferențiate, simultan cu obținerea unei eficiențe operaționale sporite. Noile ecrane premium Hospitality Display de la Samsung transformă televizorul standard pentru hoteluri într-un centru all-in-one de divertisment și conținut, cu ajutorul unei întregi game de caracteristici convenabile.

Dotate cu soluția de administrare a conținutului LYNK REACH 4.0 de la Samsung, ecranele permit administratorilor de hoteluri să ofere mesaje de întâmpinare personalizate, oferte promoționale și informații despre atracțiile locale, în camerele respective. Suplimentar, oaspeții primesc acces la o gamă mai largă de opțiuni de divertisment prin livrarea unui serviciu IPTV accesibil și comod. Aceste avantaje atotcuprinzătoare fac din ecranele Hospitality Display alegerea ideală pentru orice unitate hotelieră care dorește să îmbunătățească experiența sejurului fără o înlocuire completă a sistemului și fără o întrerupere pe termen lung a funcționării.

Principalele caracteristici și avantaje: SISTEM / ARHITECTURĂ DE DEFINIȚIE

Hotelurile pot utiliza cea mai recentă tehnologie de administrare hotelieră pentru a oferi oaspeților o experiență diferențiată. Soluția LYNK REACH 4.0 de la Samsung reunește avantajele tehnologiilor sale hoteliere SINC și REACH pentru a oferi o soluție cuprinzătoare de administrare a conținutului. Soluția LYNK REACH 4.0 îmbunătățește tehnologia de optimizare a experienței oaspeților și avantaje cum ar fi mai multe canale de transmitere a informațiilor, opțiuni convenabile de comunicare și administrarea eficientă a camerelor. Ca soluție unitară de administrare a conținutului, LYNK REACH 4.0 funcționează cu infrastructuri LAN, Wi-Fi și de cablu coaxial pentru a îmbunătăți funcțiile de administrare a hotelului, monitorizare și servicii pentru oaspeți.

Transferați prin serverul brevetat de administrare (proprietary management server – PMS) și șabloane personalizate, utilizatorii hotelieri pot crea și oferi servicii personalizate pentru o experiență și mai memorabilă. Aceasta include accesul la o serie de canale IPTV și RF, aplicații și servicii similare celor pe care oaspeții se așteaptă să le găsească acasă și pe dispozitivele lor mobile. Soluția LYNK REACH 4.0 permite, în plus, comunicarea bidirecțională între administrația hotelului și oaspeți. Capacitatea soluției de control eficient la distanță al ecranului din cameră asigură livrarea în timp real a unor servicii de calitate fără lucrări și întreținere efectuate în cameră. Cu suport optimizat pentru o varietate de canale, soluția LYNK Reach 4.0 de la Samsung permite hotelurilor să-și îmbunătățească procesele de comunicare internă, care oferă, la rândul lor, oportunități de a personaliza experiența oaspeților.

Îmbunătățiți vizibilitatea brandului și ofertelor hotelului cu un canal video de întâmpinare

Soluția LYNK REACH 4.0 permite hotelurilor să utilizeze canale video de întâmpinare pentru a oferi oaspeților informații utile într-un mod mai interesant. Prin încărcare simplă sau inserare de linkuri, administratorii de hotel pot personaliza o listă de canale de videoclipuri ce prezintă dotările hotelului sau publicitate pentru oferte speciale, evenimente sau atracții locale. Astfel, hotelurile pot utiliza până la patru canale pentru a prezenta simultan materiale video orientate către anumite zone publice ale hotelului, cum ar fi afișarea în holuri sau restaurante, precum și în camerele de oaspeți. Capacitatea de a reda aceste promoții oferă o sursă suplimentară de venit pentru hoteluri și îmbunătățește recunoașterea brandului.

Maximizați accesul oaspeților la divertisment și informații

Soluția LYNK REACH 4.0 de la Samsung oferă administratorilor de hoteluri acces la o combinație de canale IP (IPTV) și RF, creând o schemă hibridă de canale capabilă să ofere oaspeților mai mult divertisment și mai multe opțiuni de informare decât cele disponibile pe ecranele standard pentru hoteluri. Prin acest acces îmbunătățit, managerii de hoteluri pot alcătui și activa cu ușurință o listă de seturi de canale care să răspundă cerințelor unice ale oaspeților lor. Setul de canale de mare capacitate din LYNK REACH 4.0 permite în plus hotelurilor să ofere conținut premium specializat contra cost oaspeților respectivi, creând o sursă de venit potențial profitabilă și totodată oferind oaspeților mai multe opțiuni personalizate de vizualizare. 

Oferiți servicii personalizate de la check-in până la check-out

Platforma LYNK REACH 4.0 de la Samsung se asigură că oaspeții se bucură de o atenție personalizată și de acces convenabil la facilitățile și serviciile din locație, pe întreaga durată a sejurului. La check-in Serverul LYNK REACH 4.0 utilizează serverul de administrare propriu hotelului (PMS) pentru a evalua informațiile unice ale oaspeților și pentru a-i primi cu mesaje de întâmpinare personalizate. Pe durata sejurului, administratorii de hoteluri pot utiliza datele stocate în serverul LYNK REACH 4.0 pentru a trimite oaspeților mesaje personalizate relevante sejurului acestora, de la portaluri pentru rezervări la restaurante la coordonarea cu alte servicii din locație. Check-out rapid: Soluția LYNK REACH 4.0 evidențiază și organizează toate sumele de plată ale oaspeților într-un singur ecran, permițând un proces de check-out mai rapid, care nu necesită o deplasare până în hol.

Oferiți-le oaspeților o tratație cu ajutorul unui meniu principal personalizat și rentabil

Furnizați oaspeților un conținut bogat prin intermediul unui meniu principal îmbunătățit care nu necesită achiziționarea suplimentară a unei soluții sau instalarea unei infrastructuri de rețea. Noile funcții îmbunătățite oferă hotelurilor posibilitatea de a-și întâmpina oaspeții cu o scurtă prezentare video cu sigla hotelului înainte de a începe transmisia în direct a posturilor TV. Astfel, hotelurile își pot crește renumele fără a apela la o soluție suplimentară. Oaspeții pot vizualiza în mod convenabil elemente precum ora, data și informații despre hotel, și pot accesa funcțiile TV utilizate frecvent în modul pentru utilizator. Meniul principal ce poate fi personalizat reduce costurile hotelurilor care nu au bugetul necesar pentru o soluție suplimentară, prin simplificarea creării unui meniu principal de pe un televizor hotelier cu soluții încorporate.

Protejați conținutul cu ajutorul tehnologiei avansate DRM

Tehnologia Samsung LYNK DRM oferă o alternativă sigură și eficientă economic la sistemele hardware tradiționale de protecție a conținutului. Soluția permite transmiterea securizată și afișarea pe televizoarele hotelului a posturilor transmise în direct și conținutului VoD codificate. Fiind implementată numai ca software, tehnologia LYNK DRM reduce nevoia de echipamente suplimentare și asigură remedierea mai rapidă a problemelor sistemului de acces condiționat (CAS). Pentru a asigura fiabilitatea sistemului, acoperirea se extinde la dezvoltarea echipamentelor head-end ale operatorilor de cablu.

Beneficiați de o instalare mai eficientă prin capabilități plug-and-play îmbunătățite

Într-un mediu hotelier aglomerat, timpul cheltuit cu instalarea și întreținerea ecranelor ar putea fi dedicat altor activități, mai importante pentru dezvoltare. Cu ajutorul setărilor plug-and-play avansate, administratorii de hotel pot activa sute de ecrane de cameră cu un efort minim. Echipele de operatori trebuie doar să facă trei setări de lansare de bază pentru a sincroniza ecrane și servere multiple și pentru a defini conectivitatea și cerințele de limbă:

– Basic Setup (Configurare de bază) – O interfață accesibilă permite administratorilor hotelieri să definească limba, imaginea și reglajele, precum și setările ceasului.

– Cloning Mode (Modul clonare) – Pentru a extinde controlul asupra ecranelor multiple, administratorii hotelieri pot copia funcționalitatea de comunicație și transmitere de conținut pe toate ecranele din locație. Odată ce procesul de clonare s-a încheiat, utilizatorii își pot activa ecranele fără a necesita instalări suplimentare sau confirmări de compatibilitate.

– Factory Mode (Modul fabrică) – Administratorii hotelieri pot personaliza, în plus, operații avansate ale ecranelor, cum ar fi parametrii audio și setările de conectivitate, printr-un portal în modul fabrică ușor de accesat. Funcționalitățile plug-and-play permit, de asemenea, anumitor medii nehoteliere să beneficieze de același conținut și aceleași avantaje ale administrării de sistem. O setare unică Commercial Mode (mod comercial) satisface cerințele specializate ale utilizatorilor comerciali, cum ar fi instituții guvernamentale și entități educaționale, fără a compromite performanțele.

Beneficiați de H. Browser pentru soluții interactive personalizate

H.Browser oferă servicii superioare de divertisment în cameră și gestionare personalizată a conținutului la care oaspeții moderni ai hotelurilor se așteaptă, împreună cu servicii web interactive. Cu H.Browser, hotelurile nu sunt nevoite să achiziționeze, să instaleze și să întrețină componente hardware suplimentare precum receiverele VoD (STB). Ca platformă deschisă bazată pe IP, H. Browser permite integratorilor de sisteme să furnizeze soluții complet personalizabile pentru browsere web, care oferă servicii și caracteristici interactive premium atât pentru conținut gratuit, cât și pentru conținut VoD. Întrucât H.Browser este bazat pe limbaje de programare web precum HTML5 și Java Script®, integratorii de sisteme pot dezvolta cu ușurință și implementa rapid soluții personalizate și robuste pentru hoteluri. Dezvoltarea soluțiilor este posibilă datorită serviciului de asistență tehnică Samsung, soluțiilor hardware avansate pentru ecranele Samsung și colaborării Samsung cu integratorii de sisteme.

Extindeți arenele de vizualizare a conținutului prin conectivitatea wireless dispozitiv-ecran

Ecranele Hospitality Display de la Samsung îmbogățesc experiența oaspeților, servind drept centru de divertisment în cameră, pentru mai multe dispozitive și cu o multitudine de funcții de vizualizare personalizate. Funcționalitatea punct de acces software (Soft AP) a ecranelor oferă o lățime de bandă wireless de 40 Mb/s ce acceptă până la patru dispozitive mobile la o distanță de până la doi metri. Odată conectați, oaspeții pot transfera conținut personal, cum ar fi muzică, filme și fotografii, de pe dispozitivele mobile pentru vizualizare pe ecranul mai mare. Capabilitățile de screen mirroring și Digital Living Network Alliance (DLNA)® ale ecranului Hospitality Displau asigură configurarea armonioasă a conținutului mobil pe ecran, fără distorsiuni sau restricții. De asemenea, posibilitatea de transfer Smart View TV către dispozitive mobile permite oaspeților să vizualizeze cu claritate conținut TV pe dispozitivele lor mobile. Conceptul wireless al modelului Hospitality Display oferă oaspeților o mai bună flexibilitate a interacțiunii cu conținutul, fără o reducere a calității imaginii sau a parametrilor de acces, ceea ce le conferă hotelurilor un avantaj suplimentar.

Compatibilitate cu integratori de sisteme

Economisiți timp și efort atunci când configurați protocoale multiple între sistemele STB furnizate de integratorii de sisteme și ecrane. Ecranele pentru hoteluri Samsung SMART sunt compatibile cu diferite protocoale ale integratorilor de sisteme la achiziționare.

Compatibilitate Headphone ID

Oferiți oaspeților luxul de a asculta televizorul în pat, fără impedimentul de a trebui să extindă cablul căștilor. Funcția inclusă Headphone ID detectează căștile conectate la mufele de extensie de lângă pat, unde oaspeții pot să conecteze pur și simplu căștile pentru a asculta televizorul, fără a-i deranja pe ceilalți ocupanți ai camerei. Disponibilitatea compatibilității funcției Headphone ID poate varia în funcție de regiune/țară.

Security Mode

Gestionați în mod unic și ferm conținutul de pe ecran cu ajutorul modului Security al televizoarelor. Folosind această funcție, puteți dezactiva funcțiile critice ale ecranelor pentru a preveni cu ușurință modificarea setărilor ecranelor. De asemenea, puteți bloca un conținut neconform sau transmisia unui Teletext (TTX) nedorit cu ajutorul unui semnal pentru a menține controlul deplin asupra conținutului de pe ecranele din camerele de oaspeți, inclusiv asupra intrărilor prin porturile HDMI® și USB. Această funcție este, de asemenea, foarte utilă pentru controlarea ecranelor în medii care necesită o securitate strictă.

Stativ pentru hoteluri

Oferiți oaspeților dvs. o vizionare la televizor excelentă din orice loc al camerei, cu un stativ pentru televizoare. Stativul poate fi pivotat în mod flexibil la un unghi de 20°, 60° sau 90° și asigură menținerea fermă în poziție a televizorului.

Variable Speaker Out

Sporiți mobilitatea în cameră și plăcerea oaspeților dvs. conectând sunetul televizorului la alte zone ale camerei cu ajutorul mufei de ieșire externe pentru difuzor. Oaspeții pot asculta programele TV preferate din orice parte a camerei sau a băii, prin difuzoare instalate la distanță.

Compatibilitate Sound Bar

Conectați un televizor Samsung pentru hoteluri cu un sistem de sunet Sound Bar pentru ca oaspeții să se bucure într-adevăr de sunetul programelor. Datorită conexiunii printr-un cablu High-Definition Multimedia Interface®, setările se aplică automat, astfel încât instalarea este extrem de simplă. O telecomandă unică permite oaspeților să aibă întregul control atât asupra televizorului, cât și asupra sistemului de sunet Sound Bar.

Telecomandă multi-cod

Sporiți plăcerea vizionării la televizor de către oaspeți eliminând din aplicații interferențele deranjante de la alte telecomenzi, cum se poate întâmpla în centrele de fitness ale hotelului, unde mai multe televizoare se află aproape unele de altele. Telecomanda cu coduri multiple poate comanda până la 10 televizoare individual, în aceeași cameră.

Funcția My Channel

Permite oaspeților să găsească ușor și să se bucure de programele alese, fără a trebui să navigheze manual printre sute de canale TV. Funcția de căutare rapidă My Channel permite oaspeților să găsească diverse canale în funcție de gusturi, de țară și de gen.

Pentru livrarea unei experiențe personalizată și bogată în conținut de calitate, soluțiile Samsung dedicate industriei ospitalității vă sunt puse la dispoziție prin rețeaua partenerilor NOD.

© 2020 NOD Academy