Platforme de colaborare si eficientizare in organizatii, Stiri

Office 2007 End of Life: It’s time for a change

18 October 2017

 

În urmă cu 10 ani, Microsoft lansa una dintre cele mai de succes versiuni – a 12-a – a binecunoscutei suite de aplicații folosită peste tot în lume: Office 2007. Noua versiune oferea la momentul lansării o serie de noi funcții, inclusiv o nouă interfață de utilizator și formate noi de fișiere bazate pe XML.

Microsoft promitea la acel moment un volum enorm de noutăți în noul Office 2007, considerându-l cel mai semnificativ progress din ultimii 10 ani. Și s-a ținut de cuvânt, ba chiar mai mult. Ca dovadă că primul Service Pack (SP1), lansat la sfârșitul anului 2007, a inclus peste 455 de îmbunătățiri. Al doilea Service Pack (SP2) din 2009 a venit cu peste 600 de îmbunătățiri.

Office 2007 End of Life

După cum tehnologia vine, schimbă și dezvoltă lumea în care trăim, începând cu 10 octombrie 2017, Office 2007 devine End of Life. Asta înseamnă că, după un ciclu de viață de 10 ani, Office 2007 NU mai beneficiază de actualizări de securitate, soluționarea bug-urilor și a vulnerabilităților de securitate.

Pentru a evita expunerea la eventuale riscuri de securitate, utilizatorilor de Office 2007 le este recomandat să faca upgrade la o soluție mai nouă, potrivită noilor tendințe.

Astăzi, soluțiile Office sunt mobile și pregătite pentru lucrul în cloud. Îți permit sa lucrezi oricând, de oriunde și de pe orice dispozitiv, ca și când ai fi mereu la birou. Office-ul de astăzi îți dă posibilitatea mai mult ca oricând să colaborezi, să editezi și să creezi într-un mod simplu, fără bătăi de cap.

Ce poți alege?

Office 2016 este modalitatea tradițională de achiziționare a Office-ului. Dacă în 2007, primeai un disc pe care-l introduceai bucuros în unitatea optică pentru a lansa instalarea suitei Office, astăzi instalarea este mult mai facilă, iar download-ul digital se face în funcție de viteza pe care o ai la internet.

Office 2016 este disponibil fie în Office Home & Student 2016, fie în Office Home & Business 2016. Ambele versiuni includ Word, Excel, PowerPoint și OneNote pentru utilizarea pe un singur PC sau Mac. Office Home & Business 2016 adaugă și Outlook. Plata se face o singură dată, dar aplicațiile NU sunt actualizate automat. Pentru a obține cea mai recentă versiune, va fi necesară o nouă achiziție de Office, atunci când noua versiune va deveni disponibilă.

Office 365 îți oferă garanția că vei lucra și vei avea întodeauna cele mai recente instrumente de productivitate de Office. Soluția este oferită ca serviciu cu plata lunară sau anuală, iar multiplele planuri de subscripție îți oferă accesul la toate aplicațiile de care ai nevoie: Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Publisher, Access și Skype for Business.

Ce ți se potrivește?


Office 365 Office 2016

Office 365

Office 2016

Soluția Office oferită ca serviciu cu plată lunară sau anuală și care oferă acces constant la cele mai noi instrumente de productivitate din suita Office Modalitatea tradițională de achiziție a suitei Office, disponibilă în versiunile Home and Business și Home and Student. Plata se face o singură dată, la momentul achiziției, dar utilizatorii NU beneficiază de actualizările aplicațiilor care se lansează pe parcurs

Plata Subscripție lunară sau anuală  Plata la achiziție

Nr. instalări Până la 5 PC-uri, 5 tablete & smartphone-uri  1  singur PC

Aplicații Cele mai recente aplicații Office Aplicațiile standard Office 2016

Actualizări Frecvență lunară  X

Stocare în cloud 1TB/utilizator spațiu de stocare în OneDrive  X

Mobilitate Funcționalități premium la utilizarea Office 365 pe dispozitivele mobile  Funcționalități de vizualizare și editare de bază

Skype 60 minute incluse/lună X

Suport Pe întreaga perioadă de valabilitate a subscripției  Suport tehnic doar pentru instalare

 

Încă mai folosești Office 2007?

Este un moment bun să explorezi opțiunile pe care le ai la dispoziție și să-ți pregătești un plan de upgrade potrivit nevoilor tale. Pentru consultanță specializată în procesul de upgrade, cât și pentru soluții personalizate afacerii tale, contactează partenerii Network One Distribution.

© 2019 NOD Academy