Cloud Service Provider prin Network One Distribution

csp=mc2

Așa cum, în fizică, spațiul și timpul se influențează reciproc, în business există o interdependență puternică între bani și timp.

Prin CSP, clienții partenerilor NOD pot cumpăra soluții Microsoft Cloud precum Office 365, Intune, Enterprise Mobility Suite, Microsoft Azure și CRM Online, cu plata prin abonament lunar.

Asta înseamnă că poți folosi o soluție de tip enterprise fără să plătești de la bun început licențe costisitoare pentru pachete complexe. Prin CSP plătești doar pentru ceea ce consumi.

Aceste soluții pot fi împachetate alături de produsele proprii ale partenerilor NOD, și administrate centralizat în cadrul platformei online CSP.

Adaugi noi funcționalități doar când ai nevoie de ele. Și renunți la ele când nu le mai folosești. Pentru a adăuga apoi altele, în funcție de necesitățile business-ului tău.

Modelul de vânzare CSP este unic prin faptul că reușește să creeze o serie de avantaje esențiale pentu toți jucătorii împlicați. Punctul nodal al acestor beneficii este plata lunară.

 Produse cloud

Ce câștigi folosind CSP ?

 Produse cloudPersonalizare și viteză.

Prin CSP în doar câteva MINUTE vendorul tău îți poate crea una sau mai multe mașini virtuale care îți ofere rapid resursele de care compania are nevoie pentru orice tip de aplicații.

 Produse cloud

Scalabilitate

Nivelul de resurse folosite crește sau scade automat și instantaneu, în funcție de consum. La fel și plata.

 Produse cloud

Performanță oriunde, oricând

Poți folosi aplicația sau soluțiile contractate prin CSP oriunde ai fi, în orice moment din zi sau noapte.

 

 Produse cloud

Optimizare  costuri

Plătești strict ce consumă aplicațiile tale și totul se oprește când dorești.

 

Ce soluții obții prin CSP ?

Orice companie, indiferent de dimensiune, are acum acces la:

Cloud Service Provider NODaplicații de gestionare a documentelor, tabelelor, prezentărilor sau notițelor

Cloud Service Provider NODsoluții cu platforme de colaborare complexe

Cloud Service Provider NODservicii de e-mail, mesagerie instantă de nivel profesional pentru companii

Cloud Service Provider NODsolutii de stocare a datelor

Cloud Service Provider NODadministrarea centralizată a utilizatorilor și setărilor contului

Cloud Service Provider NODdisponibilitate de 99.9% a serviciilor

Cloud Service Provider NODsecuritate de nivel enterprise

Servicii Microsoft in CSP

Exchange Online este platforma de e-mail și calendare de business care mărește productivitatea companiilor, în condiții de mobilitate și siguranță deplină.

Exchange ajută organizațiile să gestioneze volume mari de comunicații pe mai multe dispozitive, în echipă.Este performant și accesibil.

Office 365 este un pachet multifuncțional de soluții de nivel enterprise pentru lucru și colaborare în echipe de orice dimensiuni.

Office 365 este o platformă de productivitate găzduită pe serverele Microsoft, construită în jurul cunoscutei suite de instrumente Office, acum disponibile sub forma unui serviciu online. De la e-mail profesional și calendare până la video-conferințe și partajarea de documente, Office 365 oferă online toate instrumentele necesare unei companii mici sau mari.

EMS este o suită care asigură securitatea datelor în condiții de mobilitate a angajaților, care pot astfel să folosească aplicațiile și dispozitivele preferate.

Cu EMS, resursele companiei sunt protejate atât de atacurile intenționate cât și de greșelile oneste. Suita EMS este pentru companiile care permit echipei să fie și mai productivă cu ajutorul dispozitivelor mobile, inclusiv cele personale. EMS face posibilă această mobilitate asigurând accesul sigur și simplu la datele și comunicațiile firmei.

Microsoft Azure este o platformă Cloud deschisă și flexibilă care permite dezvoltarea, implementarea și gestionarea rapidă a aplicațiilor într-o rețea globală de centre de date Microsoft.

Prin Microsoft Azure le oferi clienților acces la o arhitectură modulară pe baza căreia aceștia își pot construi (pe cont propriu sau cu ajutorul tău) soluții IT în cloud, cu plata în funcție de volumul și timpul de utilizare a resurselor.

Microsoft Azure prin CSP

Pentru a deveni partener CSP Reseller in platforma NOD, te rugam sa parcurgi pasii urmatori:

 1. Inscrie-te ca partener in portalul Microsoft Partner Network:
  1. Aici ai acces la profilul tau de partener Microsoft precum si la toate resursele disponibile partenerilor.
 2. Activeaza-ti contul de CSP Indirect Reseller la Microsoft – ghid pas cu pas aici
  1. Contul de CSP Indirect Reseller iti ofera acces la un portal de administrare unificata a tuturor clientilor si a serviciilor acestora, ceea ce iti permite sa le oferi suport in mod rapid si eficient.
  2. De asemenea, contul de CSP Indirect Reseller te ajuta sa ai o vizibilitate mai buna asupra  rezultatelor incentive-urilor desfasurate direct de catre Microsoft.
 3. Fa-ti cont in platforma NOD CSP unde poti pune in mod direct comenzile pentru clientii tai

Daca ai nevoie de suport pe parcursul procesului de inregistrare in platforma NOD CSP, contacteaza specialistii NOD la adresa csp@nod.ro .

Consulta aici resursele tehnice Microsoft CSP disponibile pentru tine!

Anunturi

Incepand cu data de 1 Septembrie, Microsoft a modificat termenii si conditiile in care functioneaza partenerii inrolati in programul Cloud Solution Provider. Anuntul oficial Microsoft aici.

Ce este nou?

INROLAREA CSP INDIRECT RESELLER IN PARTNER CENTER

 • -Pentru indeplinirea criteriilor de eligibilitate precum si pentru a asigura un proces de revanzare sigur catre clientul final, Microsoft trebuie sa identifice si sa verifice toate entitatile care tranzactioneaza in canalul comercial.
 • -Prin urmare, Microsoft solicita partenerilor CSP Indirect Reseller sa inceapa procesul de inrolare in Partner Center.
 • -Partner Center Dashboard va fi principalul mod de comunicare pentru toate tipurile de parteneri, inclusiv pentru partenerii de tip CSP Indirect Reseller.

In ce constau imbunatatirile?

TERMENI ACTUALIZATI (exemple principale)

 • -Termeni discount passthrough – Articularea explicita a obligatiilor pentru parteneri in ceea ce priveste transparenta reducerilor oferite clientilor finali prin intermediul canalului de parteneri.
 • -Termeni Auditare – Clarifica si ridica drepturile si responsabilitatile partenerilor ca raspuns la cerintele de reglementare, precum si pentru o mai buna protectie a clientilor.
 • -Respectarea legii – Termeni cu mult mai cuprinzatori cu privire la varietatea preocuparilor dincolo de anti-coruptie.
 • -Termeni Permanenti – Fara termeni de expirare precum si dreptul Microsoft de a actualiza Termenii cu termen de notificare de la 6 luni pana la 30 de zile inainte de actualizarea acestora.

In cazul in care vrei sa afli mai multe detalii, precum si pentru a avea acces la o lista de intrebari si raspunsuri, te rugam sa faci click aici.

© 2019 NOD Academy