Cloud Service Provider prin Network One Distribution

csp=mc2

Așa cum, în fizică, spațiul și timpul se influențează reciproc, în business există o interdependență puternică între bani și timp.

Prin CSP, clienții partenerilor NOD pot cumpăra soluții Microsoft Cloud precum Office 365, Intune, Enterprise Mobility Suite, Microsoft Azure și CRM Online, cu plata prin abonament lunar.

Asta înseamnă că poți folosi o soluție de tip enterprise fără să plătești de la bun început licențe costisitoare pentru pachete complexe. Prin CSP plătești doar pentru ceea ce consumi.

Aceste soluții pot fi împachetate alături de produsele proprii ale partenerilor NOD, și administrate centralizat în cadrul platformei online CSP.

Adaugi noi funcționalități doar când ai nevoie de ele. Și renunți la ele când nu le mai folosești. Pentru a adăuga apoi altele, în funcție de necesitățile business-ului tău.

Modelul de vânzare CSP este unic prin faptul că reușește să creeze o serie de avantaje esențiale pentu toți jucătorii împlicați. Punctul nodal al acestor beneficii este plata lunară.

 Produse cloud

Ce câștigi folosind CSP ?

 Produse cloudPersonalizare și viteză.

Prin CSP în doar câteva MINUTE vendorul tău îți poate crea una sau mai multe mașini virtuale care îți ofere rapid resursele de care compania are nevoie pentru orice tip de aplicații.

 Produse cloud

Scalabilitate

Nivelul de resurse folosite crește sau scade automat și instantaneu, în funcție de consum. La fel și plata.

 Produse cloud

Performanță oriunde, oricând

Poți folosi aplicația sau soluțiile contractate prin CSP oriunde ai fi, în orice moment din zi sau noapte.

 

 Produse cloud

Optimizare  costuri

Plătești strict ce consumă aplicațiile tale și totul se oprește când dorești.

 

Ce soluții obții prin CSP ?

Orice companie, indiferent de dimensiune, are acum acces la:

Cloud Service Provider NODaplicații de gestionare a documentelor, tabelelor, prezentărilor sau notițelor

Cloud Service Provider NODsoluții cu platforme de colaborare complexe

Cloud Service Provider NODservicii de e-mail, mesagerie instantă de nivel profesional pentru companii

Cloud Service Provider NODsolutii de stocare a datelor

Cloud Service Provider NODadministrarea centralizată a utilizatorilor și setărilor contului

Cloud Service Provider NODdisponibilitate de 99.9% a serviciilor

Cloud Service Provider NODsecuritate de nivel enterprise

Servicii Microsoft in CSP

Exchange Online este platforma de e-mail și calendare de business care mărește productivitatea companiilor, în condiții de mobilitate și siguranță deplină.

Exchange ajută organizațiile să gestioneze volume mari de comunicații pe mai multe dispozitive, în echipă.Este performant și accesibil.

Office 365 este un pachet multifuncțional de soluții de nivel enterprise pentru lucru și colaborare în echipe de orice dimensiuni.

Office 365 este o platformă de productivitate găzduită pe serverele Microsoft, construită în jurul cunoscutei suite de instrumente Office, acum disponibile sub forma unui serviciu online. De la e-mail profesional și calendare până la video-conferințe și partajarea de documente, Office 365 oferă online toate instrumentele necesare unei companii mici sau mari.

EMS este o suită care asigură securitatea datelor în condiții de mobilitate a angajaților, care pot astfel să folosească aplicațiile și dispozitivele preferate.

Cu EMS, resursele companiei sunt protejate atât de atacurile intenționate cât și de greșelile oneste. Suita EMS este pentru companiile care permit echipei să fie și mai productivă cu ajutorul dispozitivelor mobile, inclusiv cele personale. EMS face posibilă această mobilitate asigurând accesul sigur și simplu la datele și comunicațiile firmei.

Microsoft Azure este o platformă Cloud deschisă și flexibilă care permite dezvoltarea, implementarea și gestionarea rapidă a aplicațiilor într-o rețea globală de centre de date Microsoft.

Prin Microsoft Azure le oferi clienților acces la o arhitectură modulară pe baza căreia aceștia își pot construi (pe cont propriu sau cu ajutorul tău) soluții IT în cloud, cu plata în funcție de volumul și timpul de utilizare a resurselor.

Microsoft Azure prin CSP

Pentru a deveni partener CSP Reseller în platforma NOD, te rugăm să parcurgi pașii următori:

 1. Înscrie-te ca partener în portalul Microsoft Partner Network:
  1. Aici ai acces la profilul tău de partener Microsoft precum și la toate resursele disponibile partenerilor.
 2. Activează-ți contul de CSP Indirect Reseller la Microsoft – ghid pas cu pas aici
  1. Contul de CSP Indirect Reseller îți oferă acces la un portal de administrare unificată a tuturor clienților și a serviciilor acestora, ceea ce îți permite să le oferi suport în mod rapid și eficient.
  2. De asemenea, contul de CSP Indirect Reseller te ajută să ai o vizibilitate mai bună asupra  rezultatelor incentive-urilor desfășurate direct de către Microsoft.
 3. Fă-ți cont în platforma NOD CSP unde poți pune în mod direct comenzile pentru clienții tăi

Dacă ai nevoie de suport pe parcursul procesului de înregistrare în platforma NOD CSP, contactează specialiștii NOD la adresa csp@nod.ro .

Consultă aici resursele tehnice Microsoft CSP disponibile pentru tine!

Anunturi

Începând cu data de 1 Septembrie, Microsoft a modificat termenii și condițiile în care functionează partenerii înrolați în programul Cloud Solution Provider. Anunțul oficial Microsoft aici.

Ce este nou?

ÎNROLAREA CSP INDIRECT RESELLER ÎN PARTNER CENTER

 • -Pentru îndeplinirea criteriilor de eligibilitate precum și pentru a asigura un proces de revânzare sigur către clientul final, Microsoft trebuie să identifice și să verifice toate entitățile care tranzacționează în canalul comercial.
 • -Prin urmare, Microsoft solicită partenerilor CSP Indirect Reseller să înceapă procesul de înrolare în Partner Center.
 • -Partner Center Dashboard va fi principalul mod de comunicare pentru toate tipurile de parteneri, inclusiv pentru partenerii de tip CSP Indirect Reseller.

În ce constau îmbunătățirile?

TERMENI ACTUALIZAȚI (exemple principale)

 • -Termeni discount passthrough – Articularea explicită a obligațiilor pentru parteneri în ceea ce privește transparența reducerilor oferite clienților finali prin intermediul canalului de parteneri.
 • -Termeni Auditare – Clarifică și ridică drepturile și responsabilitățile partenerilor ca răspuns la cerințele de reglementare, precum și pentru o mai bună protecție a clienților.
 • -Respectarea legii – Termeni cu mult mai cuprinzători cu privire la varietatea preocupărilor dincolo de anti-corupție.
 • -Termeni Permanenți – Fără termeni de expirare precum și dreptul Microsoft de a actualiza Termenii cu termen de notificare de la 6 luni până la 30 de zile înainte de actualizarea acestora.

În cazul în care vrei să afli mai multe detalii, precum și pentru a avea acces la o listă de întrebări și răspunsuri, te rugăm să faci click aici.

© 2021 NOD Academy