Azure, Office 365

Microsoft Partner Agreement

29 January 2020

Cum semnez Microsoft Partner Agreement?

Începând cu data de 1 septembrie, Microsoft a modificat termenii și condițiile în care funcționează partenerii înrolați în programul Cloud Solution Provider. Astfel, până la 31 ianuarie 2020 resellerii Microsoft trebuie să semneze Microsoft Partner Agreement pentru a putea continua să tranzacționeze servicii și subscripții Microsoft.

Urmați pașii de mai jos pentru a accepta și semna Microsoft Partner Agreement.

Pasul 1. Logați-vă în Microsoft Partner Center

Pasul 2. Accesați tabul Dashboard -> datele dumneavoastră de înrolare (inclusiv MPN ID) se vor autocompleta în Partner Center -> faceți click pe butonul Enroll Now din josul paginii.

Pasul 3. Vă va apărea un mesaj pentru Microsoft Partner Agreement. Citiți informațiile cu atenție și faceți click pe butonul Accept and Continue.

Pasul 4. Continuati sa tranzactionati subscriptii si servicii Microsoft cum ati facut-o si pana acum.

De ce nu reușesc să semnez Microsoft Partner Agreement?

  • – Asigurați-vă că sunteți înregistrat ca partener CSP indirect reseller. Majoritatatea partenerilor au deja cont în Partner Center însă asta nu înseamnă neapărat că sunteți înregistrat și ca CSP indirect reseller.
  • – Dacă nu v-ați înscris ca partener CSP indrect reseller încă, o puteți face accesând link-ul următor în calitate de Global Admin pentru tenant-ul dumneavoastră Azure AD/Office 365: https://partner.microsoft.com/en-us/pcv/register/joinnow/enrollmentwelcome/valueaddedreseller . Ghidul de înrolare pas cu pas este disponibil aici.
  • – Asigurați-vă că vă logați în Partner Center ca Global Admin.
  • – Global Admin în Partner Center este persoana care a făcut înrolarea companiei în Partner Center și este singura persoană care poate semna Microsoft Partner Agreement.
  • – Verificați statusul de semnare pentru Microsoft Partner Agreement.
  • – Dacă persoanei care este Global Admin în Partner Center nu îi apare butonul pentru acceptarea MPA, atunci este posibil ca aceasta să fi semnat deja agreement-ul. Pentru a verifica statusul de semnare al MPA, persoana care este Global Admin poate accesa link-ul urmator: http://partner.microsoft.com/en-us/pcv/accountsettings/resellerprofile
  • – Dacă ați parcurs în mod corect toți pașii de mai sus, ați efectuat toate verificările și tot nu reușiți să semnați Microsoft Partner Agreement, atunci va trebui să creați un tichet de suport la Microsoft, direct din Partner Center, facând click pe butonul Support și ulterior pe Partner Support requests.
© 2021 NOD Academy