Solutii de promovare si afisare continut, Stiri

Inteligența shopping-ului în siguranță

12 June 2020

Săptămâna viitoare aduce noi măsuri de relaxare, printre care și deschiderea magazinelor din marile centre comerciale. Toată lumea este nerăbdătoare și face planuri deja pentru listele de cumpărături. Fluxul de clienți o să fie mare și, odată ajunși la intrarea magazinelor, aceștia nu vor dori să aștepte mai mult decât este necesar pentru a-și începe căutările printre standurile cu marfă.

Reglementările actuale limitează numărul de clienți pe zonele de vânzare, astfel încât doar un anumit număr de clienți au voie să intre într-un magazin sau spatiu public. Samsung dezvoltă împreună cu partenerii săi soluții pentru scanarea și afișarea temperaturii persoanelor care doresc să acceseze spațiile publice. Soluția constă într-o cameră de imagistică termică, un ecran Samsung Smart Signage și un stand mobil.

Cu controlul digital al accesului clienților bazat pe Samsung MagicINFO ™, puteți implementa rapid gestionarea individuală a accesului clienților și astfel reduce timpul de așteptare al clienților în zona de intrare. Soluția este capabilă să atragă atenția persoanelor, oferind o imagine incredibil de clară, prezentând imagini reale și detalii complexe mai bine ca niciodată, datorită rezoluției ultra-înalte de definiție 4K.

Cum funcționează sistemul?

Un senzor optic înregistrează fluxul de clienți în playerul integrat al ecranului (sistem în cip), care este gestionat prin intermediul sistemului de management de conținut Samsung MagicInfo™. Mesajele „Așteptați” sau „Intrați” sunt afișate pe ecran, în regim de tip semafor.

Pentru fiecare persoană care este scanată, ecranul va afișa temperatura persoanei împreună cu permisiunea sau interdicția de a intra. Când o persoană ajunge în fața camerei este scanată, iar declanșatorul va porni comanda care va afișa pe ecran un mesaj predefinit ce va notifica dacă persoana are temperatură sau nu împreună cu aprobarea de a intra sau nu în spațiul de birouri sau magazin.

Atunci când soluția nu este utilizată în scopul pentru care a fost construită , veți putea monetiza soluția folosind anunțurile difuzate pe ecran.

Ce este necesar pentru această soluție?

Samsung MagicINFO™

Soluția puternică și intuitivă de management al conținutului, Smart Signage MagicInfo™, gestionează ecranele pentru a crea, planifica și publica orice tip de conținut centralizat dintr-o singură locație. Soluţia MagicInfo™ reprezintă o selecţie de software-uri care pot răspunde diferitelor scopuri sau nevoi pentru medii individuale de utilizare, oriunde se dorește eficientizarea conţinutului digital. Fie că acest lucru înseamnă spaţii de lucru corporatiste care utilizează o gamă largă de afişaje sau afaceri mici care doresc să aibă impact, Samsung oferă aceeaşi calitate şi asigurarea conectivităţii pentru a se ridica la nivelul conţinutului dinamic pentru transmiterea căruia au fost concepute soluţiile sale de afişare.

Sub aripa Soluţiei MagicInfo™ se regăsesc două soluţii diferite care au fost create cu grijă pentru a acoperi o gamă de aplicaţii în continuă extindere.

MagicInfo™ Express (pentru gestionarea locală) – o soluţie unitară şi, în acelaşi timp, cuprinzătoare pentru utilizare locală. Având în minte nevoile proprietarilor de afaceri mici, MagicInfo™ Express păstrează totul simplu, dar eficient, oferindu-vă posibilitatea de a crea, programa şi afişa conţinut de afacere pe afişajele din magazinul dvs. sau pe faţada clădirii unde vă desfăşuraţi activitatea. Opţiunile de software sunt concepute pentru computere (Windows®/Mac®), tablete (Android™/iOS™) sau smartphone-uri (Android/iOS), asigurând echiparea proprietarilor şi a administratorilor cu o soluţie foarte practică şi completă, uşor de învăţat.
ServerulMagicInfo™ (pentru gestionarea reţelei) – soluţie cuprinzătoare pentru administrarea centrală. Atunci când trebuie gestionate mai multe afişaje şi conţinutul pe fiecare dintre acestea trebuie eficientizat, Serverul MagicInfo™ Server permite o soluţie unitară, bazată pe reţea, pentru a aduce totul într-un punct comun, într-un format simplificat. Afișarea conţinutului şi controlul hardware-ului pot fi apoi realizate cu uşurinţă, astfel încât să vă puteţi concentra pe probleme mai importante.

Afisaj digital Samsung seria QMR

Noua serie QMR de la Samsung oferă o rezoluție UHD uluitoare, o paletă de culori impresionantă într-un design slim și multe funcții inteligente. Tehnologia de ultima generatie UHD de la Samsung realizează îmbunătățirea calității pentru a oferi o imagine perfectă UHD, chiar și cu un conținut de rezoluție mai mică. Această soluție „care revoluționează” asigură o calitate a imaginii de cea mai buna calitate, indiferent de rezoluția inițială a conținutului.

Seria QMR prezintă Dynamic Crystal Color, folosind procesarea pe 10 biti pentru expresia impecabilă a culorilor, permițând spectatorilor să se bucure de un spectru mai larg de culori de până la un miliard de nuanțe. Funcționalitatea HDR+ transformă conținutul de definiție standard în calitate HDR pentru un contrast mai clar și culori mai vii.

Seria QMR dispune de panouri fiabile, care nu strălucesc atunci când sunt luminate și oferă o vizibilitate mai bună din toate unghiurile în orice moment al zilei. Design-ul simetric complet nou simplifică montarea pe perete și asigură instalarea perfectă. Spatele plat și adâncimea redusă vor asigura un afișaj care va trece de proba timpului.

În plus, Wi-Fiul si Bluetooth-ul încorporate permit servicii mai personalizate și mai interactive. Fie că este vorba de activarea unor tehnologii sau de a face networking-ul mai simplu, QMR ajută companiile să se dezvolte.

De ce această soluție?

Eficiență crescută asigurată de:

→ Controlul inteligent și gestionarea fluxului de clienți, ce ajută îndeplinirea cerințelor și reglementările autorităților.

→ Management al ecranelor și cel de conținut simplificat.

→ Utilizarea simplificată a ecranului pe post de shop-display.

Partenerii NOD vă stau la dispoziție pentru configurări personalizate ale soluțiilor inteligente Samsung.

© 2020 NOD Academy