Solutii de educare si inovare, Solutii pentru casa si confort personal

Fii cel mai bun! Fii NVIDIAt!

09 January 2018

 

O zicală din bătrâni spune că “în spatele unui bărbat puternic, stă o femeie și mai puternică”. Tot ce se poate, dar o fi valabilă și în tehnologie? Printr-un joc de cuvinte, de vei înlocui “bărbat” cu “procesor”, respectiv “femeie” cu “placă video”, vei ajunge la definiția relației dintre cele mai importante două componente ale unui PC.

În materie de gaming, direct proporționalitatea celor două componente face diferența: cu cât este mai puternică placa video, cu atât procesorul este pus mai bine în evidență, iar performanțele PC-ului sunt cu mult mai ridicate.

Pentru atingerea perfecțiunii în gaming, NVIDIA a creat seria GEFORCE® GTX 10. Tehnologiile inovative folosite, experiențele 4K, HDR și VR au pus bazele celor mai puternice plăci grafice dedicate gaming-ului. Plăcile grafice din seria GEFORCE® GTX 10 sunt alimentate de NVIDIA Pascal, cea mai evoluată arhitectură GPU (Graphics Processing Unit) de gaming din lume. Noua arhitectură GPU oferă de două ori performanța plăcilor grafice de generație anterioară, plus noile tehnologii de ultimă generație.

Atunci când îți dorești și mobilitate extremă, îți poți descătușa puterea de gaming cu cele mai performante laptopuri, cu procesoare grafice GEFORCE® GTX 10. Sisteme elegante, puternice, destinate gamingului, oferă un design și tehnologii revoluționare pentru a da o nouă dimensiune experienței de gaming pe laptop.

 

PORTABILITATE MAXIMĂ

Jocurile sunt un mod de viață și nu ar trebui să te țină legat de un birou sau de o cameră. Laptopurile GEFORCE® GTX vin cu toate caracteristicile dorite, de la design Max-Q pentru un aspect superelegant și până la procesoarele grafice din seria 10, pentru performanță puternică și silențioasă.

 

DESIGN MAX-Q

Pentru prima dată în istorie, toate GPU-urile GEFORCE® GTX sunt disponibile în laptop-uri subțiri de 18mm. Acest lucru este posibil cu MAX-Q, o soluție inovatoare pentru proiectarea celor mai subțiri, mai rapide și mai silențioase laptop-uri de gaming din lume. Totul a fost proiectat pentru cea mai tare experiență gaming-ului pe laptop, incluzând cip-urile, driverele, componentele termice, cele electrice și multe altele. Mai multă performanță, mai puțin zgomot, laptopurile proiectate cu MAX-Q având cele mai bune acustice (40dB+).

 

VR READY & NVIDIA G-SYNC

Te joci cu performanța VR de nouă generație, cea mai scăzută latență și compatibilitatea plug-and-play cu cele mai importante mărci de căști – cu tehnologia NVIDIA VRWorks™. Cu efectele VR audio și video, vei auzi și vei simți fiecare moment al jocului.

NVIDIA G-SYNC sincronizează ratele de refresh ale display-ului cu cele ale plăcii grafice din laptopul cu GEFORCE® GTX, pentru cea mai fluentă experiență de joc.

 

 

NVIDIA BATTERY BOOST & WHISPER MODE

Uită de grija încărcătorului și joacă-te și atunci când călătorești. BatteryBoost™ oferă performanța și durata de viață a bateriei de care ai nevoie pentru a trece la următorul nivel din joc.

NVIDIA WHISPER MODE este modul ultraeficient care face laptopul să funcționeze mult mai silențios în timpul jocurilor, atunci când acesta este conectat la priză. Funcționează prin sincronizarea inteligentă a ratei de cadre a jocului simultan cu configurarea setărilor grafice pentru un raport putere / eficiență optim.

 

FUNCȚII & AVANTAJE

 

Așadar, fii cel mai bun, fii NVIDIAt în gaming. Acum ai cu ce. Laptopurile echipate cu ultima generație NVIDIA GEFORCE® GTX sunt disponibile prin partenerii Network One Distribution.

© 2019 NOD Academy