Platforme de colaborare si eficientizare in organizatii, Solutii de securitate si supraveghere

Ești pregătit să descoperi ceea ce nu știi?

20 March 2019

Spațiul digital interconectat de astăzi este un front de luptă pentru criminali, spioni și sabotori, cu atacuri sofisticate care dăunează infrastructurilor critice sau profită de acestea, în timp ce testează tactici sau chiar inițiază războaie hibride. Pe măsură ce economiile se bazează din ce în ce mai mult pe serviciile digitale și IoT industriale, mizele devin din ce în ce mai mari.

CIO (Chief Information Officer) și CISO (Chief Information Security Officer) din întreaga lume recunosc importanța investițiilor în tehnologiile care pot face diferența, cum ar fi inteligența artificială, machine learning, analytics și blockchain. Analiștii din industrie estimează creșterea cheltuielilor cu securitatea informatică, soluțiile concentrându-se tot mai mult pe tehnologii care permit o detecție mai precisă și o vizibilitate imbunătățită atât la nivelul rețelelor informatice, cât și a stațiilor de lucru.

Detecția precisă este esențială, deoarece echipele SOC (Security Operations Center) au resurse limitate cu care trebuie să gestioneze o listă nesfârșită de alerte de securitate, fapt care permite ca multe incidente să fie trecute cu vederea, ceea ce poate conduce la consecințe extrem de grave.

Bitdefender Network Traffic Security Analytics (NTSA) este conceput cu scopul precis de a detecta amenințările din cadrul rețelei și pentru a oferi o vizibilitate completă în mediul informatic, acoperind atât stațiile de lucru tradiționale, cât și alte tipuri de dispozitive, cum ar fi:

 

Folosind traficul de rețea ca “sursă a adevărului”, Bitdefender NTSA oferă vizibilitate asupra traficului din rețea, utilizând capabilități de raționament (AI/ML și analize comportamentale) și informații despre amenințările cybernetice din cloud-ul Bitdefender.

Capacitatea de a selectiona automat și de a oferi context pentru fiecare incident de securitate ajută echipele SOC să se concentreze asupra incidentelor importante. Soluția NTSA poate stoca metadatele de trafic pentru perioade extinse (ani), ajutând la analize criminalistice, respectarea normelor de conformitate, vânătoarea proactivă a amenințărilor pentru indicatorii de compromis nou descoperiți.

Descoperă acum cum Bitdefender Network Traffic Security Analytics (NTSA) poate completa sistemele de detecție existente și te va ajuta să identifici atacurile avansate!

Securitatea informațiilor nu trebuie să fie complicată. Cu ajutorul instrumentelor potrivite, și echipa ta de securitate poate face diferența!

© 2020 NOD Academy