Office 365, Resurse Tehnice

Cum deveniți partener Microsoft CSP?

13 July 2017

Vă mulțumim pentru ca ați ales Network One Distribution ca furnizor de servicii online Microsoft. Network One Distribution vă oferă întregul suport necesar atât comercial, cât și tehnic pentru a vă putea deservi complet clienții. Acest lucru înseamnă că  puteți lucra cu noi în calitate de furnizor de tehnologie cu experiență în modelul furnizor-reseller. Network One Distribution vă pune la dispoziție:

 

1.1 Înscrieți-vă ca un nou Reseller Indirect în programul Cloud Solution Provider

Notă: Dacă sunteți deja înscris în programul CSP, este posibil să fie necesar să furnizați numai informații de contact pentru asistență pentru clienți pentru a crea un cont de reseller în Centrul pentru parteneri.

Înainte de a începe

Dacă sunteți nou în programul CSP, va trebui să vă înscrieți în program ca reseller indirect și să creați un cont în Centrul pentru parteneri. Pentru a face acest lucru, va trebui să furnizați următoarele informații în timpul procesului de înscriere:

Dacă organizația dvs. nu are un chiriaș din cadrul serviciului Azure Active Directory, puteți crea unul în timpul procesului de înscriere.

Aceste informații sunt necesare pentru a conecta ID-ul rețelei de parteneri Microsoft (MPN ID) al organizației dvs. cu noul cont al Centrului pentru parteneri, astfel încât să puteți gestiona beneficiile și datele dvs. de membru în Centrul pentru parteneri.

Aceste informații sunt necesare pentru a confirma că organizația dvs. are un profil stabilit împreună cu Microsoft și că sunteți autorizat să acționați în numele său.

Notă: Rețineți că poate dura ceva timp pentru a examina și a verifica informațiile pe care le-ați furnizat. După finalizarea examinării, veți primi pe e-mail contactul principal.

Începeți procesul de înscriere aici.

Examinați pagina de întâmpinare ( welcome page ) pentru a vă asigura că aveți informațiile necesare pentru a vă înscrie, apoi selectați Next.

Conectați-vă la chiriașul companiei Azure Active Directory (Azure AD) ca administrator global.

Selectați Conectați-vă la Azure AD dacă știți că organizația dumneavoastră are un chiriaș Azure AD. În pagina următoare, introduceți acreditările de administrator globale pentru chiriașul dvs.

În cazul în care organizația dvs. nu are un chiriaș Azure AD, selectați Creare chiriaș nou pentru a configura unul acum. După înființarea unui chiriaș de la Azure AD, conectați-vă utilizând acreditările de administrator globale pentru noul dvs. chiriaș.

Examinați informațiile despre cum să asociați ID-ul rețelei Microsoft Partner Network (ID MPN) cu noul cont al Centrului pentru parteneri. Trebuie conectat ID-ul MPN al organizației dvs. cu noul cont al Centrului pentru parteneri, astfel încât să vă puteți gestiona beneficiile și stimulentele pentru membri în Centrul pentru parteneri. Selectați Conectați-vă.

Introduceți numele de utilizator pe care îl folosiți pentru a vă conecta la site-ul Centrului de membri parteneri (PMC). Site-ul Centrului pentru membri ai Parteneriatului este locul în care gestionați în prezent contul dvs. de partener Microsoft. Prin conectarea la Centrul de parteneri se preia codul MPN și se face asocierea cu noul cont al Centrului pentru parteneri. Selectați Următorul.

Introduceți parola pentru contul dvs. Centrul de membri parteneri, apoi selectați Conectați-vă.

Selectați profilul organizației cu ID-ul MPN care este legat de stimulentele dvs., de avantajele de membru și de competențele dvs., astfel încât să toate aceste informații să poată fi transferate în contul dvs. Centrul pentru parteneri. Selectați Continuați.

Dacă ID-ul MPN pe care doriți să-l utilizați nu este listat în această pagină, selectați Anulare și conectați-vă din nou cu numele de utilizator și parola pentru profilul organizației pe care doriți să îl utilizați.

Important! Selectați ID-ul MPN asociat unui profil de organizație activ care se află în aceeași țară / regiune ca și chiriașul dvs. Azure AD.

Furnizați sau actualizați profilul de afaceri legal al organizației dvs., informațiile primare de contact și informațiile de asistență pentru clienți. Selectați Înscriere acum

Contactul principal ar trebui să fie persoana din organizația dvs. pe care o putem contacta cu privire la cererea dvs. ( puteți fi chiar dvs. sau o altă persoană din organizația dvs.). De asemenea, pe baza acestor informatii se va verifica dacă această persoană lucrează la organizația dvs. și s-a înscris pentru un cont al Centrului pentru parteneri.

Important! Pentru a asigura securitatea și confidențialitatea organizației dvs., persoana desemnată contact principal va primi un e-mail pentru a verifica (1) dacă s-a înscris pentru un cont al Centrului pentru parteneri și (2) că adresă de e-mail furnizată aparține organizației dvs. După ce contactul principal confirma adresa de e-mail se vor verifca si restulinformațiilor furnizate. Toate actualizările privitoare la statusul înscrierii vor fi trimise la contactul principal.

În momentul în care contul Centrului pentru parteneri este gata de utilizare, verificați dacă ați fost adăugat la grupul de agenți de administrare. Pentru a finaliza configurarea contului dvs., inclusiv adăugarea altor utilizatori, trebuie să aveți permisiuni de agent de administrare.

Urmați acești pași pentru a vizualiza sau actualiza permisiunile:

 

1.2 Conectați-vă cu Network One Distribution în calitate de furnizor servicii Microsoft CSP

Lucrul cu un furnizor indirect vă permite să le oferiți clienților dvs. o gamă mai largă de servicii și soluții Microsoft bazate pe cloud. Furnizorii indirecți au sistemele și infrastructura în vigoare pentru a oferi un nivel robust de facturare și suport pentru clienți, astfel încât să vă puteți concentra pe soluțiile tehnologice și angajamentele clienților.

Dacă nu lucrați deja cu Network One Distribution va rugam accesati urmatorul link si urmariti pasii de mai jos:

 

Notă: În momentul în care stabiliți un parteneriat cu Network One Distribution, îi autorizați să trimită comenzi și să adauge abonamente în numele clienților dvs. și le acordați acces la administratori pentru chiriașul dvs. Azure AD.

 

Important! Furnizorul dvs. indirect trebuie să aibă o relație de revânzare cu clienții dvs. pentru a trimite comenzi în numele lor.

© 2021 NOD Academy