Platforme de colaborare si eficientizare in organizatii, Stiri

Calcă accelerația! Fii primul cu Azure Storage

31 October 2017

 

În secolul vitezei, primii în cursa succesului în afaceri sunt cei care reacționează cel mai rapid la schimbările tehnologiei. Dezvoltarea tehnologică la nivel global duce la creșterea competiției, a calității serviciilor și produselor oferite în piață. Pentru un business de succes, vei avea nevoie tot timpul de cele mai fiabile și puternice instrumente pentru a-ți conduce afacerea spre viitor.

Azure Storage este un serviciu de tip cloud ce-ți oferă o stocare sigură, durabilă, scalabilă și redundantă a datelor și informațiilor critice business-ului tău. Azure Storage oferă flexibilitatea de a stoca si recupera cantități mari de date nestructurate, precum documente, conținut media și date structurate de tip non-SQL.

Datele tale sunt în siguranță, fiind disponibile oricând și oriunde. Îți păstrezi informațiile în centre de date cu acoperire globală și proximitate geografică față de locul în care îți desfășori activitățile, astfel încât beneficiezi de acces rapid și performanțe crescute. Microsoft are grijă de mentenanță și asigură rezolvarea situațiilor critice.

Poți lansa și proviziona în  cloud soluții ce folosesc baze de date relaționale cu proceduri executate server-side, având ca beneficii gestionarea infrastructurii, disponibilitatea ridicată, scalabilitate, un mediu familiar de dezvoltare și instrumente pentru accesarea datelor.

 

Cum îmi pot construi servicii cu valoare adăugată pe termen lung?

Stress-ul cel mai mare este al gestionării centrului de date. Cantitatea mare de informații duce invariabil la nevoi mai mari de infrastructură. Un centru de date, chiar și de dimensiuni mai mici, înseamnă o mare responsabilitate în ceea ce privește disponibilitatea acestuia.

Poți alege sistemul de operare

Suplimentezi sau reduci resursele

Accesezi datele de oriunde te afli

Cu Azure Storage, ai scăpat de toate grijile caracteristice administrării centrului de date. Acum ai gama de soluții personalizate pe nevoile tale. În funcție de nevoile business-ului tău, Azure Storage devine flexibil pe măsură ce afacerea ta crește. Îți reduci costurile și plătești de fiecare dată numai ce ai nevoie.

 

Care sunt oportunitățile mele ca utilizator?

Azure Storage oferă scalabilitate de stocare fără limită și elasticitate completă, astfel încât utilizatorul trebuie doar să-și configureze propriul data center.

Ai protecție de tip enterprise, inclusiv spațiu de stocare redundant, cu mai multe copii păstrate automat pentru a preveni pierderea datelor din cauza unor defecțiuni neașteptate ale sistemelor.

Ai compatibilitate cu o serie de sisteme de operare, astfel încât să ai garanția că va funcționa indiferent de platforma folosită.

Ai posibilitatea de a utiliza spațiul de stocare în cloud, pentru a crea fluxuri de venituri recurente.

În medie, serviciile cloud sunt folosite în proporție de 70% pentru stocare , 62% pentru back-up și doar 51% pentru dezvoltarea de aplicații.

 

Cum îmi pot maximiza rentabilitatea?

  Caută să muți volumele adiționale de lucru către cloud, pentru o degrevare a infrastructurii hardware

  Construiește propriile instrumente automatizate pentru a-ți transforma fluxurile de lucru interne

  Personalizează-ți serviciile și planurile tarifare Microsoft Azure, contactând partenerii Network One Distribution.

 

© 2019 NOD Academy