Solutii de securitate si supraveghere, Solutii pentru casa si confort personal

Bitdefender BOX 2

26 June 2018

Nu contează că ești mic, dacă te pricepi un pic. La Bitdefender BOX, acest pic este acronimul de la Protecție Incredibilă Cibernetică. Ajuns la a doua generație de produs, noul Bitdefender BOX se pricepe de minune să-ți protejeze cele mai de preț date personale.

Bitdefender BOX 2 este soluția de securitate IoT (Internet of Things) pentru case inteligente, ce protejează un număr nelimitat de dispozitive conectate la internet împotriva programelor malware, a furtului de parole sau de identitate, a spionajului și altor amenințări.

Iar protecția nu se oprește la ușa casei. Indiferent că ești conectat la o rețea WiFi publică sau folosești rețeaua telefonului mobil, dispozitivele tale râmân în siguranță nu doar acasă, ci și în lumea largă, oriunde te-ai afla. Tu controlezi totul din interfața online, de la calculator sau din aplicația pentru mobil, ușor de folosit.

Cum funcționează și ce oferă Bitdefender BOX 2?

NAVIGARE ÎN SIGURANȚĂ. Bitdefender BOX 2 blochează toate adresele URL nesigure sau periculoase pentru a te proteja împotriva tentativelor de phishing și fraudă online.

EVALUAREA VULNERABILITĂȚILOR. Bitdefender BOX 2 scanează, identifică și evidențiază în mod continuu punctele slabe ale rețelei în materie de securitate.

PREVENIREA EXPLOIT-URILOR. Identifică și blochează tentativele de exploatare a vulnerabilităților dispozitivelor si reţelei tale.

FUNCȚII AVANSATE DE CONTROL PARENTAL. Instrumente eficiente și intuitive pentru administrarea intervalului zilnic de conectare la internet, setarea de filtre de conținut în funcție de categoriile de vârstă sau suspendarea conexiunii la internet pentru a putea petrece mai mult timp în familie.

ADMINISTRAREA DISPOZITIVELOR. Atunci când un dispozitiv nou se conectează la rețeaua ta, Bitdefender BOX 2 îl detectează rapid și trimite o notificare imediată către aplicația Bitdefender Central astfel încât să poți lua măsuri și să poți controla acțiunile permise pentru dispozitivul respectiv.

 

SECURITATEA LOCALĂ A DISPOZITIVELOR. Bitdefender BOX 2 include Total Security, soluția Bitdefender premiată de securitate cibernetică care îți protejează toate laptop-urile, desktop-urile, smartphone-urile și tabletele, indiferent de platformă (Windows, macOS, iOS și Android).

DETECTAREA ANOMALIILOR. Bitdefender BOX 2 înțelege cum ar trebui să se comporte dispozitivele în condiții normale și poate identifica cu precizie, poate bloca și te poate avertiza cu privire la orice activitate periculoasă.

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA ATACURILOR PRIN FORȚĂ BRUTĂ. Tehnologia de protecție împotriva atacurilor prin forță brută va împiedica hackerii să preia controlul asupra dispozitivelor tale și de accesa datele tale personale.

PROTECȚIA DATELOR IMPORTANTE. Nici un fel de informații confidențiale nu sunt trimise fără criptare. Această funcționalitate va identifica situațiile în care se trimit informații privind cardul de credit, date de autentificare sau locație și va bloca orice astfel de tentativă.

 

Ce ai inclus în pachet?

Bitdefender BOX 2

Bitdefender Total Security – abonament valabil 1 an

Ghid introductiv

Adaptor de alimentare

Cablu Ethernet

Plus cea mai bună securitate cibernetică din lume. Și n-o spunem noi, ci experții.

„Toate caracteristicile de securitate pe care ți le-ai putea imagina și funcționează bine toate.”– PC MAG; „O schimbare de paradigmă pentru industria securității utilizatorilor individuali– PC MAG; “Produsul anului” – AV-Comparatives.

Bitdefender BOX 2 este disponibil prin intermediul partenerilor Network One Distribution.

© 2019 NOD Academy