Solutii pentru casa si confort personal, Stiri

Beware! Alienware Area-51!

21 November 2017

 

I want to believe“. Într-o lume plină de haos și mistere neelucidate, posterul aflat în biroul agentului special FBI ascundea o dorință dusă la obsesie. În serialul de succes al anilor ’90 – Dosarele X sau The X-Files, agentul Fox Mulder încerca să rezolve cele mai imposibile cazuri. Teorii ale conspirației, forțe paranormale sau inexplicabile dispariții, toate duceau către o singură concluzie: adevărul este dincolo de această lume. Dorește-ți să crezi că inexplicabilul există cu adevărat.

Adevărul este că a venit momentul să uiți cam tot ceea ce știai despre gaming și să experimentezi gamingul dus la extrem. Performanța de neoprit, VR Ready și puterea de procesare în jocuri, toate demonstrează că Area-51 de la Alienware folosește tehnologii de pe altă planetă. Dacă extratereștrii s-ar juca, în mod sigur ar folosi Area-51.

Noua serie Alienware Area-51 este o minune a ingineriei, dotată cu performanța non-stop a familiei de procesoare din seria Intel® Core ™ X, asociată cu cele mai bune plăci grafice NVIDIA® GeForce® GTX și AMD Radeon din NVIDIA SLI sau AMD Crossfire. Puterea de neegalat, grafica fără cusur și procesoarele de până la 10 nuclee Intel® Core ™ i9, deblocate pentru overclocking, fac din această mașină platforma ideală pentru gamerii adevărați ce necesită cele mai bune rezultate.

ȘASIU & DESIGN INTELIGENT

Cele trei colțuri ale Alienware Area-51 sunt construite pentru a susține de 5 ori greutatea sistemului. Pivotezi mașina pentru a avea acces ușor la porturile posterioare atunci când conectezi sau deconectezi cablurile. Un buton din spatele șasiului transformă luminile de acces, astfel încât să n-ai nevoie de lumină sau lanternă pentru a schimba sau verifica spatele carcasei.

Te poți juca oriunde. Formatul și structura internă a componentelor sunt concepute astfel încât centrul de greutate să fie redus pentru a evita răsturnarea sistemului când acesta este ridicat. Cu ajutorul mânerelor robuste, îi poți schimba locul oricând.

Forma unghiulară este proiectată cu o atenție deosebită pentru detalii. Fiecare element arhitectural oferă o funcție specifică și asigură locul ideal pentru fiecare componentă. Porturile I/O sunt poziționate în față și în centru, făcând mai ușoară conectarea unui dispozitiv USB, a căștilor sau chiar a unui cititor de carduri media, decât pe un design tradițional și dreptunghiular al unei carcase.

STAY COOL & OVERCLOCKING PLĂCUT!

Când acțiunea se încinge, sistemul rămâne cool. Alienware Advanced Liquid Cooling este o soluție de răcire revoluționară realizată cu plăci de cupru de calitate superioară. Șasiul folosește un radiator de 120 x 120 x 27 mm, construit suficient de mare pentru a-ți garanta că sistemul rămâne stabil și în parametri normali de temperatură, atunci când treburile devin fierbinți.

Alienware Area-51 este proiectată cu un ventilator critic atașat la radiator, ce răcește separat lichidul din blocul procesorului. Este dotată cu cea mai silențioasă pompă a lui Alienware (ciclu de 2850RPM)  ce folosește un rulment dublu din ceramic și tuburi de nylon. Regulatoarele de tensiune și chipset-ul includ un sistem de răcire pasiv, pentru a nu se supraîncălzi în cazul unui overclocking.

PUR ȘI SIMPLU EXTRAORDINAR. INTERIOR & EXTERIOR

Alienware Area-51 include suport pentru noua clasă M.2 ce permite unităților PCIe și SSD să se mixeze în orice variante de stocare rapidă disponibile astăzi. Suporturile de stocare acceptă până la cinci unități de SSD sau HDD. Te bucuri de viteza SSD-urilor, de spațiul de stocare ridicat al HDD-urilor, permițând capacități rapide de încărcare și arhivare masivă.

Conectarea Ethernet a fost construită de Killer™ Technology. Prioritizezi streaming-ul video și pachetele de jocuri pentru cea mai bună performanță posibilă fix când ai nevoie cel mai mult. Alienware Area-51 este echipată cu 802.11ac – cel mai recent protocol wireless, cu antene 2×2 pentru semnal și raza de acțiune de cea mai bună calitate. În plus, accesezi și Gigabit Ethernet prin plăcile de rețea Killer™ pentru opțiuni suplimentare de conectivitate și viteză mai mare de internet.

Dacă vorbim despre alimentare,  Alienware Area-51 are surse de alimentare 850 W și 1500 W cablate modular, ce asigură o performanță revoluționară, impresionant de fiabilă și eficientă.

PUTERE INTERGALACTICĂ & PERFORMANȚĂ DE NEEGALAT

Alienware Area-51 oferă performanțe imbatabile cu procesoarele Intel® Core ™. Ai de ales între un procesor i7 sau un procesor i9 7920X cu tehnologia Turbo Boost Max 3.0, ce-ți va direcționa încărcările de lucru critice către cele mai rapide core-uri.

Ești la un alt nivel de performanță în gaming cu procesoare Intel® Core ™, destinate overclocking-ului, cu sisteme de răcire lichidă și până la 44 de benzi PCle 3.0, cu suport pentru memoria quad channel dedicată gamingului, procesare de imagini, editare video și alte sarcini creative.

Din punct de vedere grafic, cu spațiu pentru NVIDIA® GeForce® GTX sau plăci grafice tridimensionale AMD Radeon, vei avea capacități grafice profesionale, indiferent de le vei folosi sau nu. Creezi muzică, dezvolți jocuri sau modele de design pentru o imprimantă 3D, Alienware Area-51 permițându-ți să editezi cu ușurință  efecte și videoclipuri cu rezoluție 4k, 12k și VR.

ACCESARE RAPIDĂ & COSTURI MICI

Memoria Intel® Optane ™ este un accelerator de sistem inteligent, adaptat pentru sistemele bazate pe procesor Intel® Core ™. Oferă o reacție fără compromisuri pentru sistemele cu multe unități de stocare, pentru a face lucrurile mai repede și mai ușor. Task-urile și jocurile se lansează cu până la 67% mai rapid cu memoria Intel® Optane ™ de 16 GB. Un hard disk, împreună cu memorie Intel® Optane ™ de 32 GB, are o performanță de până la 21 de ori mai rapidă decât oricare alt HDD. Gamerii care caută performanța SSD la un cost foarte bun acum au soluția perfectă.

OVERCLOCKING & STABILITATE

Alienware Area-51 este construită pentru a suporta două tipuri de overclocking definite de Alienware și disponibile în BIOS, testate pentru a asigura calitatea și stabilitatea sistemului. Îți poți personaliza profilurile: cinci sloturi de profiluri create pentru utilizatori, capacitatea de a modifica procesorul și memoria RAM sau de a stabili anumite frecvențe, offset-uri și voltaje. Este integrat și un proces de validare unică pentru stabilitate și ușurință în utilizare.

Caracteristicile de overclocking ale Alienware Area-51 sunt proiectate cu cinci straturi de protecție pentru a preveni defectarea hardware-ului, inclusiv valori pre-populate pentru a accelera procesul de validare și monitorizare în timp real, cu scopul detectării eventualelor probleme.

EXPERIENȚA FULL SPECTRUM

AlienFX folosește 20 de culori diferite pentru a crea 512 de miliarde de teme unice, oferind un aspect și mai personalizat sistemului. Zonele de iluminare pot fi personalizate pentru a reacționa la acțiunile jocului, pornire și oprire, notificări prin flash-uri sau pur și simplu folosind o singură culoare. Tema se poate salva și refolosi oricând. Pentru momentele în care nu-ți vei mai dori jocuri de lumini în întunericul camerei, AlienFX îți permite să le dezactivezi total prin funcția “Go Dark”, până când le vei activa din nou.

Believe & Beware! Invazia Alienware a început! Stăpânește lumea gamingului cu Alienware Area-51, acum disponibilă prin partenerii Network One Distribution.

© 2019 NOD Academy