Infrastructura pentru comunicatii, Stiri

ASSA ABLOY lansează Incedo™ Business

29 January 2021

Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare – oamenii, datele și bunurile se mișcă mai rapid ca niciodată. Soluția ta de securitate trebuie să țină pasul cu acestea. O soluție statică nu mai este viabilă, în schimb o singură platformă atotcuprinzătoare îți poate livra conectivitate, conveniență și simplicitate, ținându-ți locația în siguranță, filtrând accesul pentru a gestiona mișcarea în continuă schimbare a oamenilor.

Aici intervine Incedo™ Business de la ASSA ABLOY, o nouă soluție pentru toate tipurile de clădiri, care gestionează  securitatea lăsându-ți  timp liber pentru a te concentra pe creșterea afacerii tale. Noul Incedo™ Business îți conectează toate componentele software și hardware de securitate într-o singură platformă pe care poți cu ușurință să o extinzi sau să o restrângi, în funcție de nevoile tale.

Incedo™ Business face viața și munca mai ușoare și mai eficiente pentru toată lumea, de la instalatori și administratori, la utilizatori finali.

Odată cu abordarea de platformă modulară a Incedo™ Business, trebuie doar să alegi componentele hardware de securitate (încuietori digitale wireless și cititoare de perete cu cablu ASSA ABLOY,  testate și premiate) și  credențialele (de tip card, token sau mobile pentru smartphone) de care ai nevoie și opțiunea de sistem de management corespunzător (Lite-disponibil acum, Plus și Cloud – disponibile în curând, scalabile de la administrare entry level până la cloud-based). Setezi exact cine ce uși poate deschide –și când–din interfața software-ului prietenos cu utilizatorii al Incedo™ Business.

Poți gestiona mai multe locații și integrări terțe părți, inclusiv soluții de securitate precum CCTV. Poți extinde sau restrânge sistemul, adauga sau elimina hardware și credențiale la cerere —sau schimba opțiunile de management al sistemului —totul  dintr-un  singur  mediu. Trecerea de la o opțiune la alta, dintre Lite, Plus și Cloud este întotdeauna fluidă, asigurând flexibilitate totală afacerii tale.

Incedo™ Business se mișcă odată cu tine, astăzi și în viitor

Indiferent de cum evoluează afacerea ta, un sistem Incedo™ Business evoluează odată cu tine. Platforma flexibilă, adaptabilă pe măsura schimbărilor din organizația ta reduce costul total de proprietate. Nu va fi nevoie niciodată să pregătești din nou angajații pentru utilizare sau să începi de la zero.

Noul hardware compatibil Incedo™ Business de la ASSA ABLOY și furnizori terțe părți va continua să fie conectat și disponibil din platforma ta în dezvoltare Incedo. Tu alegi configurarea componentelor hardware și software pe care o dorești și te poți răzgândi oricât de des vrei. Incedo™ Business îți garantează flexibilitate și scalabilitate în orice privință, pentru a-ți întâmpina nevoile de securitate din prezent și viitor.

Și pentru că provocările de securitate și operaționale dintr-o universitate, mic hotel sau spital, nu sunt la fel ca cele întâmpinate de o clădire publică sau sediu de corporație, ecosistemul  Incedo™ Business va introduce în curând interfețe noi și avansate pentru utilizatorii specifici fiecărui domeniu.

Sistemele Incedo™ Business au fost proiectate pentru a oferi ușurința în folosire, flexibilitatea și adaptabilitatea cerute de nevoile de securitate din ziua de astăzi.

Ușor de extins și scalabil, se instalează și actualizează rapid, oferind rezultate la fel de repede. Este suficient de agil pentru a se adapta celor mai noi schimbări tehnologice, combinând într-un mod intuitiv puncte de acces sigure și conectate cu tehnologii inteligente de  identificare, pentru o soluție cu un pas în viitor.

Incedo™ Business a fost proiectat să ofere integrare seamless cu hardware-ul compatibil Incedo, pe care ASSA ABLOY îl testează riguros înainte de conectare pentru o integrare mai ușoară și de încredere a terțelor părți.

Cum răspunde Incedo™ Business provocărilor?

Utilizatorii finali

Primesc drepturile de acces individual temporizate și permisiunile de care au nevoie. Se pot mișca liber fără a compromite securitatea altor oameni sau a echipamentelor și bunurilor.

Administratorii de sisteme

Pot face mai mult cu bugetele disponibile: să inițieze, să anuleze sau să modifice profilurile de acces și să monitorizeze mișcarea în sediul lor, în timp real.

Integratorii de sisteme

Integratorii pot actualiza rapid tehnologiile conectate și sistemele, micșorând riscurile și întâmpinând în același timp cerințele ridicate ale clienților privind tehnologia modernă.

Instalatorii

Instalatorii nu mai trebuie să se lupte cu dificultățile sistemelor incompatibile: interoperabilitatea ușoară este încorporată în Incedo™ Business, nu vor mai exista întârzieri sau complicații inutile.

Manageri de clădiri

Administratorii clădirilor se bucură de mai mult control și flexibilitate decât și-ar fi putut închipui că este posibil, maximizând profitul investiției făcute, cu Incedo™ Business poți redimensiona rapid sistemul atunci când ai nevoie.

Platforma Incedo™ Business de la ASSA ABLOY oferă 3 opțiuni unice de management al sistemului – Lite (disponibil în prezent), Plus și Cloud – proiectate pentru a oferi fiecărui client o soluție ușor de extins, concentrată pe nevoile de securitate ale acestuia.

Indiferent de mărimea sau tipul proprietății pe care doriți să o securizați, software-ul Incedo™ Business oferă o interfață puternică, ușor de utilizat, potrivită pentru locații de aproape orice dimensiuni.

Hardware-ul și software-ul funcționează în armonie în cadrul sistemului dumneavoastră Incedo™ Business, permițându-vă să păstrați spațiile și bunurile în siguranță, dar și oamenii care se mișcă împreună.

Pe lângă încuietorile wireless și alte soluții tehnologice pentru securitate din gamele lider de piață ale ASSA ABLOY, Incedo™ Business este gata să fie integrat cu soluții inteligente terțe de la partenerii selectați.

Incedo™ Business încorporează viziunea ASSA ABLOY de a crea o lume mai sigură și mai deschisă, ținând pe toată lumea în mișcare. Împreună.

Pentru a afla mai multe despre Incedo, vizitează: https://www.assaabloyopeningsolutions.ro/ro/controlul-accesului/incedo/

 

© 2021 NOD Academy