Platforme de colaborare si eficientizare in organizatii, Stiri

Adevăr sau Provocare. Microsoft 365 Business

12 December 2017

Ai jucat vreodată “Adevăr sau Provocare”? În vremurile în care smartphone-urile nu existau nici măcar în visele noastre, “Adevăr sau Provocare” era jocul mult așteptat al serilor de vară petrecute în fața blocului cu prietenii sau în excursiile la munte din liceu. Curajoșii se așezau în cerc, o sticlă goală era învârtită cu viteză în mijlocul lor, până când se oprea în dreptul celui ce urma să răspundă la “Adevăr sau Provocare”. Adevărul presupunea un răspuns cinstit la o întrebare pusă de cel care învârtea sticla, provocarea implicând executarea unei acțiuni, spre amuzamentul tuturor.

Atunci când vorbim de business, lucrurile sunt mult mai serioase. Dinamica pieței și mediul concurențial găsesc companiile într-o permanentă căutare de soluții la situații sau probleme cu care proprii lor angajați se confruntă. Pentru un business aflat în creștere, o soluție reprezintă răspunsul la una sau la mai multe provocări apărute în fluxul de lucru al companiei. Iar despre eficacitatea angajaților se știe că este fundamentul succesului companiei din care aceștia fac parte.

Microsoft 365 este soluția completă, construită special pentru compania ta. Bazată pe Office 365, Windows 10 si Enterprise Mobility + Security, permite utilizatorilor să-și exprime creativitatea într-un mediu colaborativ și în deplină siguranță. În funcție de mărimea și nevoile companiei tale, poți alege între Microsoft 365 Business și Microsoft 365 Enterprise.

Microsoft 365 Business a fost concepută și dezvoltată pentru clienții firme mici și mijlocii, cu personal IT puțin sau deloc, care nu se bazează pe un controler de domeniu Active Directory și au nevoie de o soluție care le oferă angajaților cele mai bune capacități de colaborare și de productivitate Office 365, precum și soluții de securitate și gestionare a dispozitivelor, pentru a proteja datele de firmă și activele pe toate dispozitivele.

Ceea ce reușește Microsoft prin Microsoft 365 Business este să răspundă la provocările mediului modern de afaceri și să ofere o soluție completă de securitate bazată pe ultimele tendințe ale tehnologiei. Astăzi vom juca “Adevăr sau Provocare”, împreună cu Microsoft 365 Business. Așadar, să învârtim sticla.

Microsoft 365 Business este proiectată pe platformă Office 365, ceea ce înseamnă că angajații pot stabili oricând o video conferință folosind Skype for Business, pentru a comunica, pentru a vizualiza fișierele în lucru, pentru a colabora și a planifica pașii următori, ca și când toți membrii echipei ar fi în același birou. Acum colaborezi și mai mult pentru a realiza tot ce ți-ai propus împreună cu echipa ta.

Microsoft 365 Business integrează aplicațiile Office 365, OneDrive for Business pentru stocarea fișierelor și Outlook, printre multe alte instrumente, pentru a menține angajații ce lucrează în deplasare conectați la e-mail, calendare și date – chiar și atunci când sunt offline. În momentul restabilirii conexiunii la internet, documentele și căsuța de e-mail se vor sincroniza automat. Acum lucrezi de oriunde, oricând îți dorești.

Microsoft 365 Business este proiectată pe platformă Windows 10, ce oferă aplicarea automată și universală a politicilor de securitate ale companiei tale, lucru ce reduce riscul în ceea ce privește apariția breșelor de securitate. Dispozitivele primesc cele mai recente actualizări și codificarea încorporată blochează dispozitivele pierdute sau furate. Acum ești și mai securizat, în orice moment.

Cu Microsoft 365 Business:

  Compania ta este mai productivă datorită interacțiunii simplificate intre angajați, clienți și furnizori.

  Le asiguri angajaților accesul la resursele de care au nevoie să poată lucra în siguranță de oriunde și de pe orice dispozitiv.

  Protejezi datele companiei pe toate dispozitivele, datorită funcționalităților de securitate, disponibile fără întrerupere.

  Instalarea si managementul dispozitivelor si al serviciilor IT, in mod simplificat, dintr-o singură consolă de administrare.

Pentru mai multe informații privind soluția Microsoft 365 Business, planurile disponibile și prețuri, contactează partenerii Network One Distribution.

© 2019 NOD Academy