Solutii pentru casa si confort personal, Stiri

Un Cube numit dorință

01 August 2017

 

Cubul are o formă ce inspiră extrem de multă seriozitate. Cele 6 fețe pătrate, egale între ele, formează atât de cunoscuta formă geometrică. În ciuda seriozității formei, multe variante ale cubului au fost folosite din joacă și pentru joacă de-a lungul istoriei omenirii.

Cubul a dus la primul stil abstract al artei moderne. Într-o joacă de pensulă, Pablo Picasso a dezvoltat cubismul, o nouă abordare revoluționară a reprezentării realității în artă. Sculptorul și profesorul de arhitectură maghiar Ernő Rubik a creat joaca problemă de tip puzzle – cubul Rubik – care a devenit cea mai bine vândută jucărie din lume.

Pentru gamerii adevărați, Lenovo a creat IdeaCentre Y720 Cube. Cu forma și stilul său unic,  IdeaCentre Y720 Cube devine dorința cea mai arzătoare a unui gamer, redefinind noțiunea de mobilitate pentru gaming.

Ledurile roșii și panoul frontal impun respect și determinare, amintind de coifurile neînfricaților războinici spartani. Cu IdeaCentre Y720 Cube, ai viteza și puterea de a juca jocuri online intense. Procesarea de înaltă performanță ale procesoarelor de generație 7 Intel® Core ™ și grafica ireală asigurată de NVIDIA GTX 1080 Founder’s Edition îți vor schimba experiența de gaming. Pregătit pentru jocurile de ultimă generație, IdeaCentre Y720 Cube vine echipat cu memorie RAM suficientă pentru a suporta fără probleme 4K HD și multitasking-ul între jocuri.

ORICE JOC & ORIUNDE

De la jocuri first-person shooter la curse de mare viteză, te joci la cel mai înalt nivel. Cu NVIDIA GTX 1080 Founder’s Edition, IdeaCentre Y720 Cube oferă o performanță grafică ridicată, astfel încât să poți experimenta realitatea virtuală în jocuri la rezoluție 4K HD.

Indiferent dacă preferi să joci în camera ta sau vrei să împărtășești experiența în living, alături de prietenii tăi, IdeaCentre Y720 Cube îți permite să te joci oriunde. Comparabil în mărime cu o consolă de jocuri, este proiectat pentru portabilitate ușoară și distracție maximă.

PROCESARE & MULTITASKING

Vrei să te joci și să faci streaming video în același timp? Vrei să editezi videoclipurile în acțiune sau fotografiile? IdeaCentre Y720 Cube îți oferă tot ce ai nevoie. Procesorul de generație 7 Intel® Core ™ i7 are o frecvență quad-core de până la 3.6GHz și până la 8MB de memorie cache, pentru o putere de procesare fără precedent.

Indiferent că-ți asculți playlist-ul preferat, faci live-streaming în cele mai noi jocuri sau descarci filme, IdeaCentre Y720 Cube asigură multitasking-ul. Deschizi mai multe aplicații, jucând simultan jocurile preferate, folosind memoria de până la 32GB DDR4.

STORAGE & LAN/WiFi INTELIGENTE

Aștepți ca un joc să se încarce pentru a-l juca? Nu și cu sistemul de stocare SSD S7 a lui IdeaCentre Y720 Cube. Îți pornești PC-ul instant, timpul de încărcare în jocuri fiind extrem de redus. Citirea datelor se face cu până la 4,6 ori mai repede decât stocarea tradițională pe HDD.

Killer Double Shot Pro permite ca internetul prin cablu și WiFi-ul să funcționeze împreună pentru o performanță mai rapidă a rețelei, ceea ce înseamnă mai puțin decalaj în timpul jocului – mai ales atunci când faci streaming video simultan.

GAMING COMPLET & PERSONALIZAT

Pentru o experiență completă de gaming, IdeaCentre Y720 Cube are un adaptor wireless Xbox preinstalat pentru Windows și de controler wireless Xbox. Ideal pentru jocurile sportive, te relaxezi și te bucuri alături de prietenii tăi, distrându-vă împreună.

Vrei iluminarea PC-ului să se potrivească cu iluminatul living-ului sau camerei tale? Cu Lenovo Nerve Center personalizezi tot ceea ce se află în IdeaCentre Y720 Cube, de la setări audio și reglarea vitezei procesorului, până la optimizarea rețelei de internet.

Dorința ta de a te juca orice joc, oriunde ai fi, se poate îndeplini.

Noul IdeaCentre Y720 Cube de la Lenovo se poate comanda prin partenerii Network One Distribution.

© 2018 NOD Academy