Platforme de colaborare si eficientizare in organizatii, Stiri

Office 2016 Home & Business

09 May 2017

 

Biroul tău este de nerecunoscut. Se schimbă după cum bate vântul. Adică în funcție de vremea de afară. Și pe unde bate vântul. Adică pe unde te mai plimbi. De la șezlongul de pe plajă sau bărcuța din mijlocul lacului Herăstrău, până la fotoliul din odaie sau cafeneaua de la colțul străzii, biroul tău este într-o continuă transformare.

Office 2016 Home & Business este proiectat pentru a te ajuta să creezi și să comunici mai rapid. Caracteristicile ce-ți economisesc timpul, aspectul nou și modern, instrumentele încorporate de colaborare și Outlook-ul pentru e-mail, calendare și agendă de contacte, toate îți vor eficientiza activitatea. Dacă-ți salvezi documentele în cloud pe OneDrive, le poți accesa de oriunde.


Îți administrezi cu ușurință e-mail-urile, calendarele, contactele și activitățile. Ai inbox-ul mereu actualizat prin asistența push e-mail. Conversațiile se grupează în funcție de mesajele corelate și poți vizualiza calendarele unul lângă altul pentru o planificare mai ușoară a activităților.

Creezi și partajezi documente. Ai o mulțime de instrumente de editare, revizuire și partajare. Noua filă de Proiectare oferă acces rapid la funcții. Căutarea inteligentă te ajută să găsești informațiile de care ai nevoie pe internet direct din document.

 

 

Analizezi și vizualizezi datele pe care le prelucrezi într-un mod intuitiv, rapid și eficient cu ajutorul comenzilor rapide de tastatură.

Dacă folosești noile comenzi de tipul Annalysis Toolpak, Slicers și Formula Builder, economisești timp și te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat: datele tale.

 


Îți pui creativitatea la lucru și îți prezinți în mod eficient ideile. Efectele noi de trecere printre slide-uri și un panou îmbunătățit cu animații ingenioase vor transforma o simplă prezentare într-un adevărat spectacol vizual.

Propria ta agendă digitală te va ajuta la cules notițe, idei, pagini web, fotografii, fișiere audio și video. Fie că ești acasă, la birou sau în deplasare, le poți lua pe toate cu tine oriunde mergi.

 

Microsoft Office 2016 păstrează tehnologia de înaltă clasă din Microsoft Office 2013, inclusiv caracteristicile și comenzile rapide pe care le foloseai deja. Îți permite să deschizi, să salvezi, să modifici sau să colaborezi pe documente în cloud, ceea ce îți dă libertatea să lucrezi oricând și oriunde îți dorești.

Office Home & Business 2016 este disponibil prin partenerii Network One Distribution.

© 2018 NOD Academy